Energiebewaking - One Day Course


Voel jij ook zoveel aan? Dat je tijdens een gesprek nog vol energie zit, maar het erna voelt alsof je compleet bent leeggelopen?  Of wanneer je een ruimte binnen stapt je (on)bewust opmerkt hoe de energie is en je misschien het liefst weg zou willen lopen? Dat je in een (over)volle tram, bus, trein etc. van alles voelt, maar niet weet wat je ermee moet doen en je uitgeput op je plek van bestemming komt? Maar ook dat zelfs in een supermarkt of winkel de prikkels al teveel kunnen zijn? Alsof je dag en nacht aan staat..

 

Er gebeurt op het moment veel in de wereld en als mens zijn we continue in verandering. En; zo buiten, zo binnen. Er is steeds meer vraag naar hoe we nu goed voor onszelf kunnen zorgen in deze rusteloze, maar ook zo snel veranderende tijd. 

Maar hoe kun je daar nu voor jezelf wat meer rust in gaan vinden?

 

Tijdens deze dag met als thema - Energiebewaking - begeleiden Eveline en ik je liefdevol hoe je het beste met deze prikkels en energieën om kunt gaan. Maar ook hoe je goed voor je eigen energie kunt zorgen, dit liefdevol mag bewaken en je leert wat van de ander is (en daar mag laten) en wat van jou is. We hebben met zorg een prachtige dag in elkaar gezet, waar je volledig (met gelijkgestemden) mag gaan ontdekken en ontspannen, want weet "je bent zeker niet de enige". 

We gaan met een aantal mooie oefeningen aan de slag, zodat je ook meteen praktische tips mee naar huis kunt nemen. Uiteraard wordt er voor een heerlijke lunch gezorgd en ga je bepakt met nieuwe oefeningen, tips en inzichten opgeladen naar huis. Omdat we het belangrijk vinden dat we eenieder de aandacht kunnen geven, zal deze dag door twee ervaren trainers worden begeleid en is de groepsgrootte 6 tot maximaal 12 deelnemers. 


Trisha ~ "We hebben met zorg een prachtige dag in elkaar gezet, waar je volledig (met gelijkgestemden) mag gaan ontdekken en ontspannen, want weet ; je bent zeker niet de enige".Eveline ~ “Een heerlijke, laagdrempelige en warme dag waar jij heerlijk kunt gaan ontspannen, ontvangen en kan ontdekken wat energie met en vooral ook voor je kan doen”


Investering One Day Retreat:

  • €111

 

Goed om te weten:

  • inclusief goed verzorgde lunch
  • gratis parkeren
  • 6-12 deelnemers
  • op loopafstand is een groot park, dus heerlijk om tussendoor even een frisse neus te halen
  • begeleid door twee ervaren trainers

Nieuwe datum volgt!


Embrace your Inner Light