Crystals & Sound Healing


Heb je behoefte aan een avondje voor jezelf waar je volledig kunt ontspannen en ook nog eens mag ontvangen?

 

Samen met Femke organiseer ik op haar mooie locatie "Zee van Licht" een magische avond. Laat je tijdens deze avond meevoeren op een wel heel bijzondere klankreis waar we de combinatie van de kracht van edelstenen en de helende klanken van de kristallen klankschalen laten samensmelten.

 

Terwijl jij mag ontspannen en genieten van de zuiverende en helende klanken, zal Femke een persoonlijke edelsteenlegging uitvoeren, die de kracht van de energie op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch nog meer kan versterken. Laat je vooral verrassen, want ieder ervaart dit op zijn/haar eigen manier. 

Wat gebeurt er in je lichaam en wat voor emoties kun je voelen (of mogen er misschien wel loskomen) tijdens het horen van bepaalde klanken en muziek? Wie weet reis je wel terug naar je roots en zie je verschillende beelden aan je voorbij komen. Laat je gedachtes maar meevoeren en merk vooral op wat de helende klanken je mogen brengen. Niet alleen zul je erna al meteen het effect ervan kunnen ervaren, maar zal het dankzij de trilling van de kristallen klankschalen nog dagen voort kunnen duren. Uiteraard kan het ook zijn dat je tijdens de Crystals & Sound in slaap valt, maar hoe jij deze reis ook op je eigen unieke manier zult ervaren; een avond voor jezelf waarbij je volledig kunt ontspannen, maar vooral mag ontvangen is in elk geval gegarandeerd.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op elk holistisch niveau; (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) en stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties, blokkades en de verwerking hiervan. 

Ze hebben dus een reinigende en zuiverende, maar vooral ook een transformerende werking. Je gebruikt een kristallen klankschaal nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld. 

Voor wie wordt de Crystals & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen hebben een zuivere trilling die ong. 20x sterker is dan de Tibetaanse klankschaal. Je gebruikt een kristallen klankschaal dus nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan intens zijn en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.  

Dit is het geval bij: trombose, zwangerschap, epilepsie, pacemaker, psychoses, hoge bloeddruk, hartritme stoornissen, botbreuken, infecties (dus ook hevige verkoudheid, koorts, griep), na recente operaties i.v.m. littekenweefsel en spataderen. 

De Crystals & Sound Healing worden gegeven bij Holistisch Centrum Zee van Licht in Den Haag. Samen met Femke zal ik daar deze bijzondere avonden organiseren en houden we ervan om kleine groepen te ontvangen (max. 8 pers) zodat wij eenieder de aandacht kunnen geven en we volledig intuïtief te werk kunnen gaan. Uiteraard mag je ons altijd even contact met ons opnemen  als je iets speciaals wilt organiseren. 


Melissa ~ “De combinatie van de klankschalen, edelstenen en de liefdevolle begeleiding zorgde ervoor dat ik me helemaal veilig voelde om alles intens te ervaren"Maria ~ Na de sessie en onder het genot van een kopje thee en iets lekkers was er ruimte om de beleving te delen en vragen te stellen. Het was mooi om te horen hoe anderen de sessie hebben ervaren, het is echt voor iedereen anders"


Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Crystals & Sound Healing:

  • €44

 

Goed om te weten:

  • er zal tijdens de reservering gevraagd worden om je geboortedatum en volledige naam, zodat de edelsteen persoonlijk voor jou kan worden uitgezocht. De edelsteen is niet inclusief, maar kan uiteraard achteraf wel worden aangeschaft
  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Donderdag 18 april

Zee van Licht, Den Haag

19.45 - 21.45

(VOL)


Vrijdag 17 mei

Zee van Licht, Den Haag

19.45 - 21.45Embrace your Inner Light