Crystals & Sound Healing


Verlang je naar een avondje helemaal voor jezelf, waar je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt laten verwennen?

 

Samen met Femke creëer ik op haar prachtige locatie "Zee van Licht" in Den Haag een betoverende avond. Laat je tijdens deze magische reis meevoeren door de helende klanken van kristallen klankschalen, terwijl de kracht van edelstenen jou omhult.

 

Terwijl jij geniet van de zuiverende klanken, zal Femke een persoonlijke edelsteenlegging uitvoeren, die de energie op alle niveaus - fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch - versterkt. Laat je verrassen door deze unieke ervaring, want iedereen beleeft het op zijn eigen, bijzondere manier.

Hoe ziet Crystals & Sound Healing eruit?

Stap binnen in een betoverende wereld van klank, trilling en helende energie tijdens de Crystals & Sound Healing met kristallen klankschalen en verschillende muziekinstrumenten. Gedragen door de zuivere tonen van de klankschalen en de harmonie van de muziek, wordt je uitgenodigd voor een diepgaande innerlijke reis. Terwijl de klanken je omhullen en je meevoeren op een reis naar binnen, voegen we elementen van energetisch werk toe om de helende kracht van de Sound Journey te verdiepen. Hierbij wordt de energie afgestemd op de behoeften van elk individu, waardoor blokkades worden opgeheven en de natuurlijke stroom van energie wordt hersteld.

 

Als kers op de taart ontvang je ook nog een persoonlijke edelsteenlegging. Elk kristal is zorgvuldig uitgekozen om specifiek af te stemmen op jouw energie en ondersteunt bij het versterken en balanceren van je innerlijke welzijn. Laat jezelf onderdompelen in deze unieke ervaring, waar klank, energie en edelstenen samenkomen om een diepe en transformerende reis naar welzijn te creëren.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

 

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de Crystals & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

 

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen

Je kunt de Crystals & Sound Healing ervaren in het Holistisch Centrum Zee van Licht in Den Haag. Samen met Femke organiseer ik daar deze bijzondere avonden, waarbij we kleine groepen (maximaal 8 personen) ontvangen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer persoonlijke aandacht geven en werken we volledig intuïtief. Wil je iets speciaals organiseren? Neem dan gerust contact met ons op!


Melissa ~

“De combinatie van de klankschalen, edelstenen en de liefdevolle begeleiding zorgde ervoor dat ik me helemaal veilig voelde om alles intens te ervaren"


edelstenen en klankschalen sound healing sound journey
sound journey edelstenen kracht van kristallen heling sound healing
kristallen en edelstenen sound healing en sound journey

Maria ~

"Na de sessie en onder het genot van een kopje thee en iets lekkers was er ruimte om de beleving te delen en vragen te stellen. Het was mooi om te horen hoe anderen de sessie hebben ervaren, het is echt voor iedereen anders"


Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Crystals & Sound Healing:

  • €44 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

  • er zal tijdens de reservering gevraagd worden om je geboortedatum en volledige naam, zodat de edelsteen persoonlijk voor jou kan worden uitgezocht. De edelsteen is niet inclusief, maar kan uiteraard achteraf wel worden aangeschaft
  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Vrijdag 13 september

19.45 - 21.45 uur

@Zee van Licht, Den Haag

(nog 6 plekken) 

Vrijdag 11 oktober

19.45 - 21.45 uur

@Zee van Licht, Den Haag

Donderdag 21 november

19.45 - 21.45 uur

@Zee van Licht, Den Haag

Vrijdag 13 december

19.45 - 21.45 uur

@Zee van Licht, Den Haag


Afgelopen data Crystals & Sound

  • 29 december 2023
  • 16 februari 2024
  • 1 maart 2024
  • 18 april 2024
  • 17 mei 2024

REVIEWS

Lindsay - "Mijn eerste Holistic Sound Journey bij Trisha was heel bijzonder, liefdevol en heeft tot nu toe een blijvend ontspannen effect. De combinatie van de kristallen klankschalen met persoonlijk opgelegde edelstenen zorgde voor een extra verdieping waardoor mijn vermoeidheid verdween. Trisha creëert een fijne sacred space en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Met een dankbaar hart kijk ik terug op een magische klankschalenreis. De volgende reis staat al in de planning. Een mooi cadeau in het nieuwe jaar aan mezelf."


Melissa - "Wat een magische eerste ervaring met Sound Healing! Het geluid en de trillingen van de kristallen schalen werkte al direct door heel m'n lijf. Ik werd meegenomen op reis; van vreugde naar intens verdriet en weer terug. De combinatie van de klankschalen, edelstenen en de liefdevolle begeleiding van Trisha zorgde ervoor dat ik me helemaal veilig voelde om alles intens te ervaren"


Maria - "Ik heb de Crystals & Sound Healing als mooi, fijn en bijzonder ervaren. De ruimte was prettig ingericht en door de rustgevende en ontspannen sfeer kon ik al vrij snel comfortabel liggen en mij open stellen voor deze reis. Het was heel bijzonder om de klanken niet alleen te horen, maar ook de trillingen te voelen. En elke keer kwamen de trillingen anders binnen, het was heel variërend. Van ontspanning, intens, heftig tot weer terug naar kalmerend. De combinatie met de persoonlijke edelsteenlegging en wisselende instrumenten maken het extra bijzonder"


ADRES

Zee van Licht

Prins Hendrikplein 18

2518 JC Den Haag


Embrace your Inner Light