Cacao & Aerial Sound Healing


Verlang je naar een moment helemaal voor jezelf, waar je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt laten verwennen?

 

Samen met Suzanne creëer ik op haar prachtige locatie in Hoorn een betoverende sessie. We beginnen met een warme en hartopenende cacao ceremonie, begeleid door Suzanne. Deze ceremonie staat bekend om zijn spiritueel versterkende eigenschappen en bereidt je voor op een diepgaande ontspanning.

 

Na de cacao ceremonie laten we je meevoeren door de helende klanken van kristallen klankschalen, die je op alle niveaus - fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch - zuiveren en versterken. Laat je verrassen door deze unieke ervaring, want iedereen beleeft het op zijn eigen, bijzondere manier.

Hoe ziet Cacao & Aerial Sound Healing eruit?

Stap binnen in een betoverende wereld van klank, trilling en helende energie tijdens de Cacao & Sound Healing in de hangmat. We beginnen deze bijzondere sessie met een warme en hartopenende cacao ceremonie, die je helpt om te aarden en je hart te openen voor de reis die volgt. Na de cacao ceremonie word je uitgenodigd om comfortabel in een hangmat te liggen, in je eigen veilige ruimte. Gedragen door de zuivere tonen van kristallen klankschalen en de harmonie van verschillende muziekinstrumenten, maak je een diepgaande innerlijke reis. Terwijl de klanken je omhullen en je meevoeren op een reis naar binnen, ervaar je een diepe ontspanning en herstel van de natuurlijke stroom van energie. 

 

Laat jezelf onderdompelen in deze unieke ervaring, waar cacao en klank samenkomen om een diepe en transformerende reis naar welzijn te creëren, allemaal vanuit het comfort van je hangmat.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

 

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de Cacao & Aerial Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

 

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen

Je kunt de Cacao & Aerial Sound Healing ervaren op de prachtige locatie van Suzanne in Hoorn. Samen organiseren we daar deze bijzondere sessie, waarbij we kleine groepen (maximaal 6 personen) ontvangen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer persoonlijke aandacht geven en werken we volledig intuïtief. Wil je iets speciaals organiseren? Neem dan gerust contact met ons op!


cacao en sound healing ceremonie ontspanning
sound healing en cacao ceremonie
cacao ceremonie en sound healing in de hangmat

Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Cacao & Aerial Sound Healing:

  • €88

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Dinsdag 27 augustus

11.00 -14.00 uur

(VOL)

Woensdag 25 september

11.00 -14.00 uur

(nog 1 plekje)

Vrijdag 18 oktober

19.00 -22.00 uur

(VOL)

Dinsdag 19 november

11.00 - 14.00 uur

(nog 2 plekjes)

Vrijdag 20 december

19.00 - 22.00 uur


ADRES

Ceremony for the Soul

Nieuwsteeg 44

1621 EE Hoorn


Embrace your Inner Light