Yoga Nidra & Sound Healing


Yoga Nidra, een bijzondere techniek uit de yoga, neemt je mee naar een diepe staat van ontspanning. Hoewel het lijkt alsof je slaapt, is je bewustzijn actief op een dieper niveau, wat een diepgaande rust brengt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

 

Bij deze unieke ervaring wordt de Yoga Nidra nog verder verdiept door de betoverende klanken van kristallen klankschalen en andere muziekinstrumenten. Deze klanken werken als een versterker, waardoor je nog dieper kunt ontspannen en eventuele blokkades kunt loslaten.

 

Hoe ziet Yoga Nidra & Sound Healing eruit?

Ons lichaam bestaat grotendeels uit vloeistof, zo'n 80% (bloed, water, lymfevocht), waardoor trillingen diep doordringen (tot in de kleinste cel). De klanken en trillingen van de kristallen klankschalen kunnen hierdoor diep doordringen om blokkades los te maken, zowel op celniveau als emotioneel niveau. Tijdens de sessie lijkt tijd en ruimte te vervagen terwijl je wordt meegenomen op een innerlijke reis van totale ontspanning. Het is een moment waarop je jezelf helemaal mag overgeven aan de rust en sereniteit, waarbij je de kans krijgt om diep in jezelf te zakken en je volledig te ontspannen.

 

Of je nu bekend bent met yoga of niet, deze middag is jouw uitnodiging om jezelf een moment van pure ontspanning te gunnen. Laat jezelf meevoeren op deze reis van innerlijke rust en welzijn, waarbij je volledig mag genieten van de helende kracht van Yoga Nidra en de betoverende klanken die je omringen.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de Yoga Nidra & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen

Moet ik ervaring hebben met Yoga?

Geen ervaring met yoga? Geen probleem! Deze sessie is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al wat meer ervaring hebt, je bent van harte welkom om deel te nemen en te genieten van de helende kracht van Yoga Nidra & Sound Healing.

Hedwig, een ervaren yoga docente, zal samen met mij deze ontspannende sessie verzorgen bij Yogazolder Oker015 in Schipluiden. Deze prachtige locatie, omgeven door groen, draagt bij aan de rust en sereniteit van de Yoga Nidra & Sound Healing. Laat je meevoeren door de kalmerende omgeving en de diepe ontspanning die deze unieke combinatie biedt.


Jeannet ~

"Een prachtig mooie en ontspannende ervaring"Guillain ~

"Zeer fijn, voor herhaling vatbaar!"


Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Yoga Nidra & Sound Healing:

  • €39,50 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en versnaperingen
  • er zijn matjes en dekentjes aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te nemen

We komen binnenkort met nieuwe data voor Yoga Nidra & Sound Healing!

Hou deze website in de gaten of klik op onderstaande link als je als eerste op de hoogte gehouden wilt worden. Door je aan te melden ontvang je direct een bericht zodra nieuwe sessies gepland zijn


Afgelopen data Yoga Nidra & Sound Healing

  • 19 mei 2024

REVIEWS

Guillain - "Zeer fijn. Ontspannen, aandachtig en lieve vrouwen. Voor herhaling vatbaar!"


Jeannet - "Ik ken Sound Healing en ik ken Yoga Nidra, maar dit samen versterkt elkaar en is een prachtig mooie en ontspannen ervaring"


Lindsay - "Heerlijke ervaring. Diepe ontspanning ervaren en helemaal op kunnen gaan in de heerlijke klanken en Yoga Nidra. Bedankt voor deze fijne middag"


ADRES

Oker015

Rijksstraatweg

2636 AX Schipluiden


Embrace your Inner Light