Yoga Nidra & Sound Healing


Yoga Nidra is een krachtige en speciale techniek uit de yoga waarbij je tot diepe ontspanning komt. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar is het bewustzijn aan het werk op een dieper niveau. Je komt niet alleen fysiek, mentaal en emotioneel tot ontspanning, maar zal de Nidra nog eens extra verdiepend werken door de betoverende klanken van de kristallen klankschalen en andere muziekinstrumenten.

 

Tijd en ruimte lijken te geheel vervagen terwijl je wordt meegenomen op een nog diepere, innerlijke reis van totale ontspanning. Hoe jij de Yoga Nidra & Sound Healing ook op je eigen manier mag ervaren; een middag voor jezelf waarbij je volledig mag ontspannen, is in elk geval gegarandeerd.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit vloeistof, waardoor de klanken en trillingen van de kristallen klankschalen op een nog dieper niveau kunnen doorwerken om eventuele blokkades los te maken. Dit kan op celniveau zijn, maar ook op emotioneel niveau. Dus voel of je tijdens deze ontspannen sessie nog meer in je lichaam kunt zakken en je gedachtes kan laten meevoeren. Niet alleen zul je erna al meteen het rustgevende effect ervan kunnen ervaren, maar zal het dankzij de trilling van de kristallen klankschalen nog dagen voort kunnen duren.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op elk holistisch niveau; (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) en stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties, blokkades en de verwerking hiervan. 

Ze hebben dus een reinigende en zuiverende, maar vooral ook een transformerende werking. Je gebruikt een kristallen klankschaal nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld. 

Voor wie wordt de Yoga Nidra & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen hebben een zuivere trilling die ong. 20x sterker is dan de Tibetaanse klankschaal. Je gebruikt een kristallen klankschaal dus nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan intens zijn en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.  

Dit is het geval bij: trombose, zwangerschap, epilepsie, pacemaker, psychoses, hoge bloeddruk, hartritme stoornissen, botbreuken, infecties (dus ook hevige verkoudheid, koorts, griep), na recente operaties i.v.m. littekenweefsel en spataderen. 

Hedwig is werkzaam als Yoga docente en samen zullen we deze ontspannen combinatie voor jou gaan verzorgen bij Yogazolder Oker in Schipluiden; een prachtige locatie in het groen die bijdraagt aan de rust en ontspanning van de Yoga Nidra & Sound Healing.  Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Yoga Nidra & Sound Healing:

  • €39,50 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekentjes aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te nemen

Zondag 19 mei

Yogazolder Oker, Schipluiden

14.00 - 16.00


Embrace your Inner Light