Holistic Sound Journey


ontspanning sound healing klankbad klankschalen kristal

Verlang je naar een avondje helemaal voor jezelf, waar je volledig kunt ontspannen en mag ontvangen?

 

Laat je dan meevoeren tijdens de Holistic Sound Journey, een bijzondere klankreis waarin verschillende instrumenten worden gebruikt, maar waar de prachtig zuiverende kristallen klankschalen centraal staan.

 

Tijdens de Holistic Sound Journey werk ik volledig intuïtief en stem ik me af op de energie van het moment. Laat je dus vooral verrassen tijdens deze muzikale reis, want elke keer zal anders zijn en ervaart ieder het op zijn of haar eigen unieke manier.

Hoe ziet de Holistic Sound Journey eruit?

Betreed een betoverende wereld van klank, trilling en helende energie tijdens mijn Holistic Sound Journey, waar kristallen klankschalen en diverse muziekinstrumenten je begeleiden op een diepgaande innerlijke reis. Gedragen door de zuivere tonen van de klankschalen en de harmonie van de muziek, word je uitgenodigd om naar binnen te gaan en te ontdekken wat daar leeft.

 

Tijdens deze reis voeg ik elementen van energetisch werk toe om de helende kracht van de Sound Journey te verdiepen. Hierbij wordt de energie afgestemd op de behoeften van elk individu, waardoor blokkades worden opgeheven en de natuurlijke stroom van energie wordt hersteld. Laat jezelf onderdompelen in deze unieke ervaring, waar klank en energie samenkomen om een diepe en transformerende reis naar welzijn te creëren.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de Holistic Sound Journey afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen.

Ontdek de magie van de Holistic Sound Journey, die op verschillende locaties worden aangeboden. Ik koester kleine groepen, (meestal tussen de 6 en 8 personen), zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven en volledig intuïtief te werk kan gaan tijdens de Sound Journey. Ik sta ook open voor co-creatie! Heb je iets speciaals in gedachten? Neem gerust contact met me op, en laten we samen iets onvergetelijks creëren.


Jeannet ~ “De Holistic Sound Journey gaf me een heel ontspannen gevoel en ik merkte dat ik alle spanning van de werkdag kwijt was"Desiree ~ "Wat een ervaring! Wat een magie! De vibraties voel je door je hele lichaam. Ik voelde mij na afloop erg ontspannen, leeg en tegelijk opgeladen"


Mijn tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Holistic Sound Journey:

 • €44 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

 • inclusief water, thee en versnaperingen
 • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Zaterdag 13 juli

18.30 - 20.30 uur

@Delfstede, Delft

(VOL)


Donderdag 19 september

19.30 - 21.30 uur

@Magie van Energie, Delfgauw


Afgelopen data Holistic Sound Journeys

 • 29 september 2023
 • 19 oktober 2023
 • 24 november 2023
 • 22 december 2023
 • 26 januari 2024
 • 23 februari 2024
 • 29 maart 2024
 • 9 mei 2024
 • 6 juni 2024

REVIEWS

Tom - "Een sjamanistische ervaring in al haar pracht!"


Asha - “Lieve Tris, wat was dit weer een bijzondere ervaring zeg! In bed lag ik nog een beetje na te schommelen voordat ik als een blok in slaap viel! Had verder super veel energie vandaag! Dat ontbrak de laatste tijd merkte ik en gelijk gebruik van gemaakt en het hele huis schoongemaakt! Ik ben onwijs vereerd dat ik hier deel van mocht uitmaken"


Dorien - “Lieve lieve Trisha, wat was het mooi en magisch gisteravond. Fantastisch geslapen, bruis van energie. Voelde voor mij zo bijzonder om te ervaren wat de klanken met mijn lichaam deden; het gevoel van zweven boven mijn eigen lichaam. Voel mij nu ook heel licht in mijn lichaam. Ik wil dit zeker nog vaker gaan ervaren. Vandaag lekker chill in het zonnetje nagenieten en laten landen. Nogmaals dank"


Desire - "Wat een ervaring! Wat een magie! De vibraties voel je door je hele lichaam. Ik voelde mij na afloop erg ontspannen, leeg en opgeladen tegelijk. Ik viel thuis meteen als een blok in slaap, de volgende ochtend werd ik een beetje sloom wakker en vol energie. Daarnaast had ik geen 1x dat ik mijn keel moest schrapen of mijn stem me in de steek liet. Nogmaals bedankt!"


ADRES DELFT

Delftstede

Phoenixstraat 66

2611 AM Delft


ADRES DELFGAUW

Magie van Energie

Distributieweg 4

2645 EJ Delfgauw


Embrace your Inner Light