Holistic Sound Journey


Heb je behoefte aan een avondje voor jezelf waar je volledig kunt ontspannen en ook nog eens mag ontvangen?

 

Laat je dan tijdens de Holistic Sound Journey meevoeren op een bijzondere klankreis van verschillende instrumenten, maar waar de prachtig zuiverende kristallen klankschalen centraal zullen staan.   

 

Tijdens de Sound Journey werk ik volledig intuïtief en geheel afgestemd op de energie, dus laat je vooral verrassen tijdens deze muzikale reis, want deze zal elke keer weer anders zijn en ervaart ieder op zijn/haar eigen manier. 

Niet alleen kan muziek ons laten bewegen of juist doen verstillen, het leert ons te voelen en kan diepere emoties doen bevrijden. Het kan onze gedachtes soms tot stilstand brengen of juist de mooiste inzichten geven. Iedereen ervaart klank & trilling op een eigen unieke manier, maar het zal ons altijd helpen om terug te keren naar de balans en innerlijke rust in onszelf. 

 

Wat gebeurt er in je lichaam en wat voor emoties kun je voelen (of mogen er misschien wel loskomen) tijdens het horen van bepaalde klanken en muziek? Wie weet reis je wel terug naar je roots en zie je verschillende beelden aan je voorbij komen. Laat je gedachtes maar meevoeren en merk vooral op wat de helende klanken je mogen brengen. Niet alleen zul je erna al meteen het effect ervan kunnen ervaren, maar zal het dankzij de trilling van de kristallen klankschalen nog dagen voort kunnen duren. Uiteraard kan het ook zijn dat je tijdens de Holistic Sound Journey in slaap valt, maar hoe jij deze reis ook op je eigen unieke manier zult ervaren; een avond voor jezelf waarbij je volledig kunt ontspannen, maar vooral mag ontvangen is in elk geval gegarandeerd.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op elk holistisch niveau; (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) en stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties, blokkades en de verwerking hiervan. 

Ze hebben dus een reinigende en zuiverende, maar vooral ook een transformerende werking. Je gebruikt een kristallen klankschaal nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld. 

Voor wie wordt de Holistic Sound Journey afgeraden?

Kristallen klankschalen hebben een zuivere trilling die ong. 20x sterker is dan de Tibetaanse klankschaal. Je gebruikt een kristallen klankschaal dus nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan intens zijn en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.  

Dit is het geval bij: trombose, zwangerschap, epilepsie, pacemaker, psychoses, hoge bloeddruk, hartritme stoornissen, botbreuken, infecties (dus ook hevige verkoudheid, koorts, griep), na recente operaties i.v.m. littekenweefsel en spataderen. 

De Holistic Sound Journeys worden op verschillende locaties aangeboden. Daarnaast hou ik ervan om kleine groepen te mogen ontvangen (afhankelijk van de locatie tussen 6 en 8 pers), zodat ik eenieder de aandacht kan geven en ik volledig intuïtief te werk kan gaan tijdens de Sound Journey. Uiteraard sta ik open voor co-creatie en mag je me altijd even contacten als je iets speciaals wilt organiseren. 


Jeannet ~ “De Holistic Sound Journey gaf me een heel ontspannen gevoel en ik merkte dat ik alle spanning van de werkdag kwijt was"Desiree ~ "Wat een ervaring! Wat een magie! De vibraties voel je door je hele lichaam. Ik voelde mij na afloop erg ontspannen, leeg en tegelijk opgeladen"


Mijn tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Holistic Sound Journey:

  • €44 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Donderdag 9 mei

Magie van Energie, Delfgauw

19.30 - 21.30

(VOL)Embrace your Inner Light