Reiki 1 cursus


Een inwijding in Reiki 1 is een eerste stap om weer thuis te komen bij jezelf, om terug te keren naar je kern en je ware essentie. De Reiki 1 cursus is niet alleen een prachtig geschenk voor jezelf, maar heeft uiteindelijk ook positieve effecten op de mensen om je heen.

 

Wil jij ook graag:

 • Dichter bij jezelf komen?
 • Meer leven vanuit je intuïtie?
 • Sterker vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid?
 • Je bewustzijn vergroten?
 • Oude pijn en overtuigingen loslaten en heling vinden?

 

Reiki kan je hierbij helpen en ik begeleid je graag met persoonlijke aandacht door dit mooie proces.

Hoe ziet een Reiki 1 cursus eruit?

Tijdens een Reiki 1 cursus ontvang je vier inwijdingen. We beginnen de dag met een korte kennismaking en het trekken van een inzichtkaart, gevolgd door de Reiki initiatie. Ik zal ook uitleg geven over de oorsprong van Reiki, hoe je het kunt toepassen en welke effecten het kan hebben. Daarnaast is het belangrijk om zelf met de energie te oefenen en te ervaren, dus hier besteden we ook tijdens de dag aandacht aan. 

Hoe groot is de groep?

Graag werk ik in kleine groepen (max 4 pers) en bied ik zelfs de mogelijkheid om een Reiki cursus één op één te volgen. Op deze manier is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. De cursusdag begint om 09.30u en duurt (afhankelijk van de groepsgrootte) tot ongeveer 13.30u. Als je de voorkeur geeft aan een middagdeel, kunnen we dit uiteraard ook bespreken.

Wat kan ik na de Reiki 1 cursus verwachten?

 • Je weet hoe je vol in contact kunt zijn met je eigen lichaam en je gevoel
 • Ben je (nog) dieper, maar vooral zuiver in verbinding met je eigen intuïtie
 • Heb je geleerd hoe je je zelfhelend vermogen kunt inzetten
 • Weet je hoe je je energie niveau in balans kunt houden
 • Kun je een Reiki behandeling geven 

Na afloop van de cursusdag krijg je van mij een erkend Reiki 1 cursus certificaat, een handboek en een thuisopdracht mee om met de Reiki 1 energie te gaan oefenen. Samen plannen we een online verdiepingsmoment, waar we na een aantal weken bij elkaar komen en er de mogelijkheid is om vragen te stellen en eventuele ervaringen te delen. 


Heleen - "Ook in de 21 dagen na de inwijding gebeurd er van alles wat onbeschrijfelijk is"Sylvia ~ "Alles bij elkaar was het een hele speciale en leerzame dag, vol aandacht. Ik kijk nu al uit naar de volgende inwijding!" 


Investering Reiki 1 cursus:

 • Reiki 1 - €175

 

Goed om te weten:

 • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
 • geef bij je aanmelding door of je voorkeur hebt voor de ochtend of de middag
 • de inwijdingen worden in Delft gegeven, maar zijn bij aanvraag ook op locatie mogelijk

REVIEWS

Sylvia - "Om door Trisha ingewijd te worden voor Reiki 1 was een grote wens voor mij. Met haar zachte en liefdevolle energie wist ze een hele fijne sfeer neer te zetten, waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme over Reiki werkt aanstekelijk en ze legt alles heel duidelijk uit. Alles bij elkaar was het een hele speciale en leerzame dag, vol aandacht! Ik kijk nu al uit naar de volgende inwijding!"


Heleen - "Nu ruim een maand geleden mijn Reiki 1 inwijding gehad. Trisha neemt je vol liefde mee in het proces. Het is een magisch moment, voor mij voelde het als thuis komen. Ook in de 21 dagen na de inwijding gebeurd er van alles wat onbeschrijfelijk is; voor mij betekende het echt meer geaard te zijn. Trisha begeleid je vol liefde en magie de wereld van Reiki in"


Desiree - "Mijn Reiki 1 inwijding heb ik bij Holistrish mogen doen onder de zeer professionele begeleiding van Trisha. Ze weet wat ze doet en begeleid je tijdens de inwijding op een hele fijne, zachte manier waardoor er alle ruimte blijft voor je eigen weg en ervaring. Het is heel knap als je dat kan. Ook de nazorg is erg prettig. Ik ga de Reiki 2 inwijding dan ook zeker bij haar doen. Bedankt Trisha voor de super fijne en bijzondere inwijding!"


Embrace your Inner Light