Reiki behandeling


Reiki staat voor universele levensenergie (rei-ki) en tijdens een Reiki behandeling wordt deze energie doorgegeven via handoplegging. Het is een eenvoudige en effectieve manier om energie over te dragen.

 

Een aantal voordelen op een rij: 

  • Diepe ontspanning
  • Verbetering van het slaappatroon
  • Helpt (pijn) verlichtend
  • Balans van lichaam en geest
  • Loslaten van afvalstoffen
  • Stimuleert en activeert het zelfhelend vermogen

Hoe werkt Reiki?

Naast dat Reiki een krachtige en liefdevolle manier is om te helen, verlichten en ontspannen, werkt het op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Reiki is niet tastbaar of zichtbaar, maar hooguit voelbaar. Het mooie is dat je er niet in hoeft te geloven om resultaat te ervaren, want Reiki werkt altijd. Zelfs na de behandeling blijft de Reiki energie doorwerken.

 

Onverwerkte emoties en trauma's kunnen blokkades veroorzaken die in het lichaam worden opgeslagen. Reiki energie gaat daar naar waar het nodig is en het lichaam regelt zelf het helingsproces, vergelijkbaar met hoe het lichaam een schaafwond geneest zonder externe hulp. Reiki kan dus goed helpen of extra ondersteuning bieden bij lichamelijke onbalans door extra energie beschikbaar te maken voor het lichaam, waardoor het zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd en geactiveerd.

Voor wie is Reiki?

Reiki is voor iedereen en kan op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau worden ingezet. Het kan diepgaande veranderingen teweegbrengen en ook zeer ontspannend en pijnverlichtend werken. Reiki activeert en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan inzichten bieden en patronen doorbreken. Het is een liefdevol proces dat zich ontvouwt op een tempo dat voor jou comfortabel is.

Voor wie wordt het gebruik van Reiki afgeraden?

Hoewel Reiki over het algemeen veilig is, zijn er enkele situaties waarin het niet wordt aanbevolen. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen met hartklachten, botbreuken die nog moeten worden gezet (hoewel Reiki bevorderlijk kan zijn voor het herstel), bij narcose (omdat Reiki de effecten ervan kan beïnvloeden), bij het gebruik van medicijnen en na transplantaties (omdat Reiki de afbraak van medicijnen kan versnellen).

 

Het is belangrijk om te onthouden dat het lichaam na verloop van tijd gevoeliger en gezonder kan worden door Reiki behandelingen, waardoor het mogelijk is dat het lichaam reageert op kleinere doses medicatie.

Hoe verloopt een Reiki behandeling?

Voor een Reiki behandeling hoef je niet uit de kleren; alleen je schoenen en eventuele riem en/of horloge doe je af. Gemakkelijk zittende kleding wordt aanbevolen. Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel met een dunne deken over je heen. Als liggen niet mogelijk is, kan ik ook een Reiki stoelbehandeling geven.

 

Je hoeft alleen maar te ontspannen en te ontvangen. De behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten, waarbij ik met zachte handoplegging de energie doorgeef daar waar het nodig is, geleid door mijn intuïtie. Ik werk op zowel de voor- als rugzijde van het lichaam en laat me leiden door wat zich aandient.

 

Elke healing is uniek voor zowel jou als voor mij als behandelaar. Vertrouwen en veiligheid vormen de basis voor een fijne behandeling. Na afloop is er ruimte om ervaringen uit te wisselen.

 

Tijdens een Reiki behandeling kan het zijn dat je in slaap valt of dat fysieke en/of emotionele blokkades loskomen. Ook na de behandeling kun je je anders voelen dan normaal. Je kunt je energiek en in balans voelen, maar ook moe, emotioneel en niet helemaal jezelf. Het is belangrijk om dit proces te laten gebeuren en het de ruimte te geven.

Naast ontspannen Reiki behandelingen bied ik ook Reiki cursussen aan. Deze cursussen zijn ontworpen om je te leren hoe je de helende energie van Reiki kunt gebruiken om jezelf en anderen te ondersteunen op hun pad naar welzijn en balans.


Britt ~ 

"Een warme deken van liefde en ontspanning en dat alles er mag en kan zijn"Desiree ~

"Wat een ervaring! Ik had geen idee wat ik zou gaan meemaken tijdens een Reiki sessie. Het voelt alsof er meer ruimte is in mijn hoofd"


Mijn tip:

Drink vooral de eerste dagen na de behandeling veel water, maar geef vooral toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, slaap, frisse lucht, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. Luister vooral goed naar je lichaam en geef het tijd. 

 

Investering Reiki behandeling:

  • €85

 

Goed om te weten:

  • sessies zijn alleen overdag
  • een sessie duurt 1,5u en is inclusief een voor- en nagesprek
  • bij annulering binnen 24u worden de volledige kosten in rekening gebracht

REVIEWS

Britt - "De behandelingen voelen zo als thuiskomen en ik kijk er elke keer enorm naar uit. Trisha creëert altijd een prachtige bron van mooie energie die je voelt zodra ze de deur open doet. Ze straalt rust en vertrouwen uit waardoor ik eigenlijk gelijk naar een andere plek reis. Daardoor zijn de sessies zo enorm krachtig. Na de behandeling is er zoveel ruimte om te praten en te voelen. Een warme deken van liefde en ontspanning en dat er alles er mag en kan zijn"


Errol - "Ik heb een Reiki behandeling bij Trisha gehad en het was geweldig! Ik ben tot rust gekomen en de dag erna voelde ik nog steeds de rust. Voor, tijdens en na de behandeling wordt je goed verzorgd door Trisha, ze neemt echt de tijd voor jou. Het smaakt naar meer. Bedankt Trisha!"


Desire - "Wat een ervaring! Ik had geen idee wat ik zou gaan meemaken tijdens een Reiki behandeling. Het voelt alsof er meer ruimte is in mijn hoofd. En super fijn om daarna aan een stuk door te kunnen slapen tot de volgende dag. Ik voel me opgeladen! Merci!"


Embrace your Inner Light