Soul, Scents & Sound Healing


Verlang je naar een moment voor jezelf, waar je kunt wegdromen in een oase van rust en sereniteit?

 

Samen met Eveline nodig ik je uit voor een betoverende Soul, Scents & Sound Healing. Laat je tijdens deze muzikale en magische reis meevoeren door de zuivere klanken van kristallen klankschalen, het ontvangen van zacht maar krachtig energie werk, terwijl subtiele geuren je zintuigen omhullen en een diepe ontspanning teweegbrengen.

 

Hoe ziet Soul, Scents & Sound Healing eruit?

Stap binnen in een betoverende wereld van klank, geuren en helende energie tijdens onze Soul, Scents & Sound Healing Journey. Laat je meevoeren door de zuivere tonen van kristallen klankschalen en de harmonie van verschillende muziekinstrumenten, uitnodigend voor een diepgaande innerlijke reis.

 

Terwijl de klanken je omhullen en je naar binnen voeren, integreren we de kracht van geuren en elementen van energetisch werk. De combinatie van klank en geur creëert een atmosfeer van diepe ontspanning en innerlijke genezing, waarbij elk aspect wordt uitgenodigd om te ontspannen en te herstellen. 

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

 

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de Soul, Scents & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

 

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen

Je kunt de Soul, Scents & Sound Healing ervaren bij Yin Yang Balance in Voorburg. Samen met Eveline organiseer ik daar deze bijzondere sessie, waarbij we kleine groepen (maximaal 14 personen) ontvangen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer persoonlijke aandacht geven en werken we volledig intuïtief. Wil je iets speciaals organiseren? Neem dan gerust contact met ons op!


geur en klankreis
sound journey edelstenen kracht van kristallen heling sound healing
geur en klankreis voor de ziel

Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Soul, Scents & Sound Healing:

  • €66 (excl. €0,80 servicekosten) 

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Donderdag 12 september

19.30 - 22.00 uur


ADRES

Yin Yang Balance

van Alphenstraat 2

2274 NA Voorburg


Embrace your Inner Light