Sound Journeys


Mijn liefde voor muziek en instrumenten is groot en sinds ik me kan herinneren kan muziek mij meenemen op een innerlijke reis. Niet alleen is muziek mij met de paplepel ingegoten door mijn vader, maar stond ik al vroeg te zingen op schoolpodia en schreef de juf in mijn laatste rapport "ik zie je nog wel als een nachtegaal op het podium". Dat ik jaren geleden gefascineerd raakte door verschillende muziekinstrumenten, maar vooral de betoverende klanken van de (kristallen) klankschalen is dus niet geheel vreemd. Ik ben verschillende cursussen en een opleiding gaan volgen om me nog meer in de kracht van Sound Healing te gaan verdiepen en voelde dat ik hier naast mijn 1:1 behandelingen nog meer mee mocht doen.  

Mijn Holistic Sound Journey werd geboren. Een avond waar ik je volledig mee neem op een innerlijke reis en er op alle Holistische niveaus  van alles aangeraakt kan worden. De avonden zijn stuk voor stuk zo bijzonder en zo anders en elke keer gaat iedereen weer met een enorme glimlach naar huis. Het is eigenlijk niet te omschrijven, maar iets wat je echt moet ervaren

 

Daarnaast zijn er vrij snel verschillende co-creaties ontstaan, waar ik met verschillende mensen de krachten bundel die de betoverende klanken nog meer kunnen versterken en verdiepen.

 

  • Holistic Sound Journey - (the original version) Magie van Energie, Delfgauw
  • Crystals & Sound - met Femke bij Zee van Licht, Den Haag
  • LEAP & Sound Healing - met Djaja bij Blue Birds, Haarlem
  • Yoga Nidra & Sound Healing - met Hedwig bij Yogazolder Oker, Schipluiden
  • Yin Yoga & Sound Healing - met Sylvia bij Neo Yoga, Delft

 

Alle Sound Journeys zijn weer totaal verschillend, elke reis is tenslotte ook anders.

Kom je het ook een keer ervaren? Laat je vooral verrassen, je bent echt enorm welkom! 

 

Met veel plezier heb ik op onderstaande locaties Sound Journeys mogen verzorgen:

Barneveld, Delft, Delfgauw, Den Haag, Haarlem, Schipluiden.