Reiki cursussen


Heb je al eens een Reiki behandeling ontvangen en wil je hier meer van weten? Reiki brengt je weer in contact met je ware essentie en kern. Na een inwijding kun je anderen begeleiden met Reiki behandelingen, wat jouw huidige werk als therapeut, coach of in welke rol dan ook, nog krachtiger maakt.

 

Reiki is niet alleen een verrijking voor jou persoonlijk, maar verspreidt ook positieve effecten die resoneren in alle aspecten van jouw leven en omgeving.

Wil je ook graag met Reiki werken?

Er bestaan drie verschillende gradaties in Reiki, die aangeven hoe ver je bent opgeleid en de kracht van de energie die je ontvangt tijdens een inwijding. Er bestaat een Reiki 1, 2 en 3a (master) cursus. 

 

Tijdens een Reiki cursus begeleid ik je bij het openen van je energiekanaal, zodat de Reiki energie vrij kan stromen in je lichaam. Na elke cursus is er een online verdiepingsmoment. Hier bespreken we na enkele weken samen de vaardigheden, kennis en ervaringen en kunnen eventuele vragen worden gesteld. 


Dorien -

"Door de kennismaking met Reiki en Trisha voel ik mij sinds zeer lange tijd verbonden tot de kern van wie ik ben!"


REVIEWS

Dorien - "Een vriendin heeft mij in contact met Trisha gebracht en daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor. De term Reiki was een beetje bekend, maar een healing/behandeling had ik nog nooit gehad. Bij binnenkomst voelde ik met de verbinding en warmte van Trisha niets zweverig of iets. Mijn healing voelde zo bijzonder, soort van magisch, kan het nog steeds moeilijk onder woorden brengen. Er gebeurde van alles in mijn lichaam, maar het voornaamste was dat ik sinds jaren ruimte voelde in mijn lichaam. Ruimte voor dankbaarheid, energie en emotie.

 

Door de Reiki behandeling werd ik enorm getriggerd en wilde dit zelf ook kunnen. Een week later heb ik bij Trisha mijn Reiki 1 behaald en daar heb ik nog steeds veel profijt van. Met het geven van Reiki aan mijzelf en de healings van Trisha merk ik echt verbetering in mijn gezondheid: beter slapen, meer energie, beter omgaan met emoties, ruimte en rust in mijn lichaam en meer geloof in mijzelf. Op naar Reiki 2!  Door de kennismaking met Reiki/ Trisha voel ik mij sinds zeer lange tijd verbonden tot de kern van wie ik ben!"


Embrace your Inner light