Reiki cursussen


Reiki betekent universele levensenergie en het is een energie die we allemaal in ons lichaam hebben. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd en geactiveerd.

 

Reiki werkt op alle holistische niveaus: 

  • Fysiek (het lichaam)
  • Emotioneel (je emoties)
  • Mentaal (je gedachten en overtuigingen)
  • Energetisch (je energie huishouding)
  • Spiritueel (je ziel/ kern)

Door Reiki kom je weer volledig in contact met je ware essentie, je kern en wie je werkelijk bent. Na een Reiki inwijding kun je anderen hierin meenemen doordat je Reiki behandelingen kunt gaan geven. Mocht je al als therapeut of coach werken, dan betekent dit dat je sessies nog effectiever kunnen worden. Het is dus niet alleen een hele mooie toevoeging voor jezelf, maar ook voor jou als therapeut/coach, want de positieve Reiki energie werkt op alles in je leven en je omgeving door. 

 

HolisTrish biedt Reiki cursussen/inwijdingen aan, dit kan zowel in de praktijk in Delft of op locatie:

 

 

Er bestaan drie verschillende gradaties in Reiki en deze graad geeft de mate aan waarin je bent opgeleid en de sterkte van de energie die je tijdens een inwijding mag ontvangen. Tijdens een Reiki cursus begeleid ik je bij het openzetten van je energiekanaal om zo de Reiki energie te laten doorstromen in je lichaam.

Na elke cursus volgt er (afhankelijk van de groepsgrootte) een verdiepingsmoment waar we samen na een aantal weken de vaardigheden en opgedane kennis, maar ook je ervaringen zullen bespreken en er nog eventuele vragen kunnen worden gesteld. Een fijn moment om weer even samen te komen. 

 

Dorien - "Door de kennismaking met Reiki/ Trisha voel ik mij sinds zeer lange tijd verbonden tot de kern van wie ik ben!"
Embrace your Inner light