LEAP & Sound Healing


Tijdens deze betoverende avond combineren we de kracht van LEAP & Sound Healing. Een avond waarbij we je uitnodigen om te komen precies zoals je bent. Waarbij jij puur mag ontspannen en ontvangen om een bijzondere reis naar binnen te maken.

 

We starten de avond met een korte meditatie, waarna je een directe overdracht van levenskrachtenergie zal ontvangen. Deze transmissie activeert een diepgaand zelfontwakingsproces ook wel bekend als kundalini-ontwaking.

Djaja leidt je liefdevol door deze reis, waar je in een veilige space, spanningen en emoties mag ontladen om vervolgens een nog diepere connectie met jezelf te voelen. Een ervaring die moeilijk in woorden te vatten is.  

Na de LEAP sessie neem ik je mee in de betoverende klanken van kristallen klankschalen. De klanken en trillingen resoneren op een dieper niveau, doordringen de vloeistoffen van je lichaam en kunnen blokkades op celniveau en emotioneel niveau nog verder los laten trillen. Dit creëert vrijheid in het lijf, rust in het hoofd, maar vooral ook liefde in het hart.  

Deze magische avond wordt bekroond met een intuïtieve Sound Healing, waarbij verschillende muziekinstrumenten worden gebruikt. Tijd en ruimte lijken te vervagen terwijl je wordt meegenomen op een reis van totale ontspanning en intuïtieve heling.

 

Laat jezelf onderdompelen in deze unieke samensmelting van helende energieën. Je bent zo ontzettend welkom!

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op elk holistisch niveau; (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) en stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties, blokkades en de verwerking hiervan. 

Ze hebben dus een reinigende en zuiverende, maar vooral ook een transformerende werking. Je gebruikt een kristallen klankschaal nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld. 

Voor wie wordt de LEAP & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen hebben een zuivere trilling die ong. 20x sterker is dan de Tibetaanse klankschaal. Je gebruikt een kristallen klankschaal dus nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan intens zijn en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.  

Dit is het geval bij: trombose, zwangerschap, epilepsie, pacemaker, psychoses, hoge bloeddruk, hartritme stoornissen, botbreuken, infecties (dus ook hevige verkoudheid, koorts, griep), na recente operaties i.v.m. littekenweefsel en spataderen. 

LEAP & Sound Healing wordt bij BlueBirds in Haarlem gegeven. De groepsgrootte is tot 15 personen, omdat we graag een intieme setting willen creëren en eenieder aandacht willen geven. Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering LEAP & Sound Healing:

  • €75 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Vrijdag 31 mei

Blue Birds, Haarlem

19.30 - 22.00


Embrace your Inner Light