LEAP & Sound Healing


Ontdek de synergie van LEAP & Sound Healing tijdens deze magische avond, waarbij we je uitnodigen om precies zo te komen zoals je bent. Een avond waarop je mag ontspannen en ontvangen, terwijl je een bijzondere innerlijke reis maakt.

 

We beginnen met een korte meditatie, gevolgd door een directe overdracht van levenskrachtenergie. Deze krachtige transmissie activeert een diepgaand zelfontwakingsproces, bekend als kundalini-ontwaking.

 

Onder leiding van Djaja word je liefdevol door deze reis geleid. In een veilige omgeving kun je spanningen en emoties loslaten en een nog diepere verbinding met jezelf ervaren. Een ervaring die haast niet te beschrijven is in woorden.

Hoe ziet LEAP & Sound Healing eruit?

Na de krachtige LEAP sessie neem ik je mee op een betoverende reis met de klanken van kristallen klankschalen. Deze klanken en trillingen doordringen diep in je wezen, ontgrendelen blokkades op celniveau en laten emoties nog dieper los trillen. Dit brengt niet alleen vrijheid in je lichaam en rust in je geest, maar voedt vooral liefde in je hart. De avond bereikt zijn hoogtepunt met een intuïtieve Sound Healing, waarbij een verscheidenheid aan muziekinstrumenten wordt gebruikt. Tijd en ruimte lijken te vervagen terwijl je wordt meegenomen op een reis van totale ontspanning en heling.

 

Laat jezelf onderdompelen in deze unieke samensmelting van helende energieën. Je bent van harte welkom om te ervaren wat deze magie voor jou kan betekenen!

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de LEAP & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen.

Ervaar de LEAP & Sound Healing bij BlueBirds in Haarlem. In een intieme setting, met een groepsgrootte tot 15 personen, willen we een persoonlijke en diepgaande ervaring bieden zodat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. Ontdek de kracht van LEAP en Sound Healing en laat jezelf onderdompelen in een unieke reis van zelfontdekking en heling. Voel je welkom om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring!Angela ~

"It was a beautiful and magical evening. Its a fantastic combination with sound healing and LEAP!"


Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering LEAP & Sound Healing:

  • €75 (excl. €0,80 servicekosten)

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes en dekens aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen

Vrijdag 25 oktober

19.15 - 22.00

Blue Birds, Haarlem


Donderdag 19 december

19.15 - 22.00

The Space, Haarlem


Afgelopen data LEAP & Sound Healing

  • 22 maart 2024
  • 31 mei 2024

REVIEWS

Angela - "It was a beautiful and magical evening. It is a fantastic combination with LEAP and Sound Healing! Djaja and Trisha are wonderful facilitators and creates a warm and safe space"


ADRES

Blue Birds

Rozenstraat 5

2011 LS Haarlem

The Space

Hendrik Figeeweg 1Z

2031 BJ Haarlem


Embrace your Inner Light