Even voorstellen


Mijn naam is Trisha en ben woonachtig in het pittoreske Delft. Sinds jongs af aan heb ik me altijd een beetje anders gevoeld, maar waar ik toen mijn vinger niet op kon leggen, kon ik dat jaren later wel. Ik voelde veel dingen aan en pikte alles op; niet alleen de energie in een ruimte, maar ook van andere mensen.

 

Al vroeg droomde ik van een eigen praktijk; ik zag mezelf massages en behandelingen geven, maar wilde vooral een plek creëren waar mensen tot rust konden komen. Ik haalde voornamelijk mijn inspiratie uit boeken en volgde diverse cursussen om mezelf verder te ontwikkelen.  

Alles veranderde voor mij nadat ik in 2011 mijn inwijding voor Reiki 1 op het prachtige vulkaaneiland Lanzarote mocht ontvangen. Na de inwijding was ik dagelijks met Reiki bezig en besloot ik een jaar later voor mijn Reiki 2 inwijding te gaan. Niet alleen begon ik nog meer mensen te behandelen, maar leerde ik ook Reiki op afstand te geven en volgden er inwijdingen in o.a. de Munay-Ki rites, Oneness Deeksha en het Licht van Lemurië. Ook voel ik me ook al jaren enorm aangetrokken tot klankschalen en heb ik hier een verdiepingscursus voor gevolgd om deze prachtige instrumenten tijdens een behandeling in te kunnen zetten. Ik hou er nog steeds van om mezelf verder te ontwikkelen; onlangs heb ik een praktijkopleiding tot Edelsteentherapie afgerond en ben ik in de afrondende fase met de opleiding tot Sound Healer. Daarnaast leer ik mijn energetische behandelingen nog meer uit te breiden door het toepassen van verschillende technieken voor het fysieke, mentale en emotionele lichaam.

 

Als gediplomeerd Holistisch Therapeut, Reiki Master & Trainer ben ik enorm dankboor om mijn passie voor Reiki te mogen verspreiden via mijn Reiki cursussen. Daarnaast voel ik me bevoorrecht dat ik nu vanuit mijn intuïtie en gereedschapskist met prachtige tools, anderen op holistisch niveau mag ondersteunen en begeleiden. Niet alleen doe ik dit met liefde in mijn eigen praktijk, maar ben ik ook met veel plezier werkzaam als docent bij ZoMa Opleidingen waar ik studenten mag opleiden tot Holistisch Therapeut & Coach. Vanaf 2024 zal ik het aanbod in mijn praktijk gaan uitbreiden en zullen er meer Sound Healing sessies bij komen, waar ik ga werken met een combinatie van klanken, energie, trilling en stemwerk. 

 

De wereld heeft het zo hard nodig en hoe mooi is het om licht & liefde op deze manier te mogen verspreiden, ik draag daar graag een steentje aan bij!

"Alles veranderde voor mij nadat ik in 2011 mijn inwijding voor Reiki 1 op het prachtige vulkaaneiland Lanzarote mocht ontvangen""Mijn hart maakt een sprongetje van geluk als mensen hun dromen achterna gaan, uit de comfort zone durven te stappen om hun missie te volgen, maar vooral om precies dat te doen waar je energie van krijgt en blij van wordt"


Embrace your Inner Light