Even voorstellen


Mijn naam is Trisha, opgegroeid in het prachtige Delft. Van jongs af aan voelde ik sterk de energieën om me heen, zowel in ruimtes als bij andere mensen. Hoewel ik me altijd een beetje anders voelde, begrijp ik nu dat ik gewoon heel gevoelig ben, net als veel anderen.

 

Al vroeg droomde ik van een eigen praktijk; ik zag mezelf massages en behandelingen geven, maar wilde vooral een plek creëren waar mensen tot rust konden komen. Mijn inspiratie haalde ik voornamelijk uit boeken en door het volgen van diverse cursussen waarmee ik mezelf verder ontwikkelde. Zo groeide mijn passie en kennis en is mijn droom uiteindelijk werkelijkheid geworden. 

Alles veranderde voor mij nadat ik in 2011 mijn inwijding voor Reiki 1 ontving op het prachtige vulkaaneiland Lanzarote. Vanaf dat moment was ik dagelijks met Reiki bezig en besloot ik een jaar later mijn inwijding voor Reiki 2 te doen. Hierdoor kon ik niet alleen meer mensen behandelen, maar ook Reiki op afstand geven. Mijn reis vervolgde met inwijdingen in onder andere de Munay-Ki rites, Oneness Deeksha en het Licht van Lemurië. Deze ervaringen hebben mijn leven verrijkt en mijn vermogen om anderen te helpen verdiept.

 

Als gediplomeerd Holistisch Therapeut, Energetisch klanktherapeut en Reiki Trainer integreer ik intuïtief mijn energetisch werk met verschillende methodieken en de kracht van Sound Healing. Door deze aanpak bevorder ik rust en ontspanning, wat helpt om  lichaam en geest in balans te brengen en innerlijk welzijn te herstellen. Mijn benadering richt zich op het herstellen van de balans op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, afgestemd op de specifieke behoeften van mijn cliënt op dat moment.

 

Naast mijn werk als Holistisch Energetisch Klanktherapeut bied ik ook klankschaalmassages aan en heb ik mijn eigen Holistic Sound Journey gecreëerd. In deze betoverende klankreizen, die ik maandelijks met passie organiseer, heb ik al honderden zielen mogen begeleiden met klank, trilling en energetisch werk. Daarnaast zijn er ook prachtige co-creaties ontstaan met andere Sound Journeys, waardoor elke sessie uniek en transformerend is. 

 

In een wereld die het zo hard nodig heeft, voelt het bijzonder om op deze manier heling en compassie te verspreiden. Ik draag graag mijn steentje bij aan deze prachtige missie!

"Alles veranderde voor mij nadat ik in 2011 mijn inwijding voor Reiki 1 ontving op het prachtige vulkaaneiland Lanzarote""Mijn hart maakt een sprongetje van geluk wanneer mensen hun dromen najagen, buiten hun comfortzone treden om hun missie te omarmen, maar vooral wanneer ze datgene doen wat hen energie geeft en plezier brengt."


Embrace your Inner Light