Specials


Mijn liefde voor muziek en instrumenten is groot en sinds ik me kan herinneren kan muziek mij meenemen op reis; het kan me laten bewegen of juist doen verstillen, het leert mij nog meer te voelen en soms zelfs diepere emoties te bevrijden, maar muziek kan ook mijn gedachtes helemaal tot stilstand brengen of juist de mooiste inzichten geven.

Niet alleen is muziek mij met de paplepel ingegoten door mijn vader, maar stond ik al vroeg te zingen op schoolpodia en schreef de juf in mijn laatste rapport "ik zie je nog wel als een nachtegaal op het podium". Dat ik jaren geleden gefascineerd raakte door de klankschalen is dus niet geheel vreemd en naast dat ik daar nu op een uitgebreide manier behandelingen mee geef en een opleiding volg tot Sound Healer, voelde ik aan alles dat ik hier nog meer mee mocht gaan doen.

 

Mijn Sound Journeys worden voornamelijk in Delft gegeven, maar zijn er ook verschillende co-creaties ontstaan. Zo organiseer ik samen met Femke (Holistisch Centrum Zee van Licht) een prachtige combinatie met edelsteenlegging, een Yin Yoga workshop met Sylvia (Yogadocente bij Neo Yoga Delft) en met Djaja een prachtige combinatie van LEAP & Sound Healing.

 

Alle Sound Journeys zijn weer verschillend, elke reis is tenslotte ook anders. Laat je verrassen en voel je welkom!