Yin Yoga & Sound Healing


Tijdens deze speciale Yin Yoga workshop word je ondergedompeld in de prachtige en rustgevende klanken van kristallen klankschalen. 

 

Na een uitgebreide uitleg en introductie nemen Sylvia en ik je mee op een ontspannen reis door je lichaam. Zoals gebruikelijk houden we Yoga houdingen wat langer vast, om zo in diepere lagen van je fysieke lichaam te komen.

En omdat ons lichaam voor ongeveer 80% uit vloeistof bestaat, kunnen de trillingen van de klankschalen op een nog dieper niveau doorwerken om eventuele blokkades los te maken. Dit kan op celniveau zijn, maar ook op emotioneel niveau. 

Sylvia is werkzaam als Yoga docente bij Neo Yoga in Delft en samen zullen we deze magische combinatie voor jou gaan verzorgen. Juist door de Yoga houdingen en de klanken te combineren werkt het nóg meer ontspannen waardoor je een diepe rust zult ervaren. Als extra cadeautje trakteer ik je tijdens de eindontspanning nog op een klankbad; tijd en ruimte lijken dan geheel te verdwijnen.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op elk holistisch niveau; (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) en stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties, blokkades en de verwerking hiervan. 

Ze hebben dus een reinigende en zuiverende, maar vooral ook een transformerende werking. Je gebruikt een kristallen klankschaal nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld. 

Voor wie wordt de Yin & Sound afgeraden?

Kristallen klankschalen hebben een zuivere trilling die ong. 20x sterker is dan de Tibetaanse klankschaal. Je gebruikt een kristallen klankschaal dus nooit op het lichaam, maar altijd op afstand. Toch kan de trilling ervan intens zijn en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in een ruimte aanwezig te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.  

Dit is het geval bij: trombose, zwangerschap, epilepsie, pacemaker, psychoses, hoge bloeddruk, hartritme stoornissen, botbreuken, infecties (dus ook hevige verkoudheid, koorts, griep), na recente operaties i.v.m. littekenweefsel en spataderen. 

De Yin & Sound workshop wordt bij Neo Yoga in Delft gegeven. De groepsgrootte is 6-12 personen, omdat we graag een intieme setting willen creëren en eenieder persoonlijke aandacht willen geven. 

Simone ~ "Ik was in diepe ontspanning en het voelde alsof ik op reis was naar een andere wereld"



Sandra ~ "Wat een fijne combi: Yin Yoga met de klankschalen! Ik voelde me na afloop heel ontspannen en blij, had zin om te huppelen :-)"

 

Onze tip:

Drink na de workshop voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Yin & Sound

  • €49
  • €39 (voor Neo Yoga Delft strippenkaart- en abonnementhouders) 

*incl. gezonde versnaperingen en thee


Zaterdag 2 maart

Neo Yoga @ Delft

19.00 - 22.00



Embrace your Inner Light