Yin Yoga & Sound Healing


yin yoga en sound healing ontspanning sound journey klankbad klankreis

Bij de Yin Yoga & Sound Healing word je meegenomen op een innerlijke reis. Terwijl je ontspannen in je Yin Yoga houding ligt, word je omhuld door de zuiverende en rustgevende klanken van kristallen klankschalen.

 

Het is fascinerend om te bedenken dat ons lichaam voor ongeveer 80% uit vloeistof bestaat. Hierdoor kunnen de trillingen van de kristallen klankschalen dieper doordringen, waardoor blokkades op celniveau en zelfs emotioneel niveau kunnen worden losgemaakt.

 

Deze combinatie van Yin Yoga en Sound Healing biedt een unieke ervaring van diepe ontspanning en heling, waarbij je jezelf kunt openstellen voor innerlijke rust en welzijn.

Hoe ziet Yin Yoga & Sound Healing eruit?

Terwijl je comfortabel ligt in je ontspannen Yin Yoga houding, kunnen gedachten naar boven komen. Maar probeer nog dieper in je lichaam te zakken en laat je gedachten meevoeren door de klanken om je heen. Merk op wat de zuiverende klanken je tijdens deze houding brengen. Misschien voel je veranderingen in je lichaam, of komen bepaalde emoties naar de oppervlakte. Wees open voor wat er mag gebeuren, want de effecten van de klanken kunnen nog dagenlang voortduren, dankzij de trilling van de kristallen klankschalen.

 

Deze bijzondere middag bereikt zijn hoogtepunt met een intuïtieve Sound Healing, waarbij een scala aan muziekinstrumenten wordt gebruikt. Tijd en ruimte lijken te vervagen terwijl je wordt meegenomen op een diepere reis van totale ontspanning. Hoe je de Yin & Sound Healing ook ervaart, deze middag biedt jou de ruimte om volledig te ontspannen, om werkelijk (terug) contact te maken met jezelf en om te ontvangen wat je nodig hebt.

Wat is de werking van een kristallen klankschaal?

Kristallen klankschalen werken op alle holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze stimuleren het loslaten van emoties en blokkades en ondersteunen bij de verwerking ervan, wat een reinigende, zuiverende en transformerende werking heeft.

Het is belangrijk op te merken dat kristallen klankschalen nooit direct op het lichaam worden gebruikt, maar altijd op afstand. Ondanks dat kan de trilling ervan als intens worden ervaren en is het in sommige gevallen niet aan te raden om in dezelfde ruimte te zijn waar de kristallen klankschalen worden bespeeld.

Voor wie wordt de Yin Yoga & Sound Healing afgeraden?

Kristallen klankschalen dragen een zuivere trilling die ongeveer 20 keer sterker is dan die van Tibetaanse klankschalen. Om deze reden worden kristallen klankschalen nooit rechtstreeks op het lichaam gebruikt, maar altijd op afstand. Hoewel de trillingen helend zijn, kunnen ze soms als intens worden ervaren.

Daarom is het mogelijk niet aan te raden om aanwezig te zijn in een ruimte waar kristallen klankschalen worden bespeeld, vooral als je last hebt van trombose, zwangerschap, epilepsie, een pacemaker draagt, psychoses hebt, een hoge bloeddruk hebt, hartritmestoornissen ervaart, botbreuken hebt, infecties hebt (waaronder hevige verkoudheid, koorts, griep), recent een operatie hebt ondergaan vanwege littekenweefsel, of last hebt van spataderen

Moet ik ervaring hebben met Yoga?

Geen ervaring met yoga? Geen probleem! Deze sessie is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al wat meer ervaring hebt, je bent van harte welkom om deel te nemen en te genieten van de helende kracht van Yin & Sound Healing.

Sylvia (een ervaren yogadocente bij Neo Yoga in Delft) en ik zullen samen deze unieke combinatie voor jou verzorgen. Door de harmonie van Yin Yoga houdingen en rustgevende klanken te combineren, wordt de ontspanning nog dieper ervaren, waardoor je een gevoel van diepe rust zult ervaren. De Yin & Sound Healing sessie vindt plaats bij Neo Yoga in Delft. Om een intieme sfeer te creëren en iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, is de groepsgrootte beperkt tot 6-12 personen.

 


Simone ~ 

"Ik was in diepe ontspanning en het voelde alsof ik op reis was naar een andere wereld"


yin yoga en sound healing klankreis yoga klankbad
yin yoga en sound healing klankbad klankreis ontspanning
yin yoga en sound healing klankbad klankreis kristallen klankschalen yoga

Sandra ~

"Wat een fijne combi: Yin Yoga met de klankschalen! Ik voelde me na afloop heel ontspannen en blij, had zin om te huppelen! "


Onze tip:

Drink na de sessie voldoende water en geef vooral de dagen erna toe aan wat jij voelt dat je lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders, maar dat kan rust, contact met de natuur, beweging of stilte om je heen zijn. 

 

Investering Yin Yoga & Sound Healing:

  • €49
  • €39 (voor Neo Yoga Delft strippenkaart- en abonnementhouders) 

 

Goed om te weten:

  • inclusief water, thee en gezonde versnaperingen
  • er zijn matjes, dekens en blokken aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te nemen
  • zorg voor warme kleding, met name tijdens de eindontspanning kan je lichaam sneller afkoelen

Op dit moment staan er nog geen nieuwe data gepland. 

Hou deze website in de gaten of klik op onderstaande link als je als eerste op de hoogte gehouden wilt worden. Door je aan te melden ontvang je direct een bericht zodra nieuwe sessies gepland zijn


Afgelopen data Yin Yoga & Sound Healing

  • 17 december 2023
  • 7 januari 2024

REVIEWS

Simone - “Vandaag mogen genieten van een heerlijke Yin Yoga begeleid met klankschalen. Ik was in diepe ontspanning en het voelde alsof ik op reis was naar een andere wereld. De klankschalen en magische geluiden zorgden voor een nog diepere ontspanning. Dank aan Trisha en Sylvia voor hun liefdevolle begeleiding hierin"


Miranda - “Wat een bijzondere ervaring was Yin & Sound. De goede begeleiding van Sylvia in de yogahoudingen werden heel fijn aangevuld met de klanken van Trisha. De meditatie was gevuld met rustgevende geluiden. Ik was na afloop heerlijk ontspannen en heb daarna beter geslapen dan anders"


Sandra - “Wat een fijne combi: Yin Yoga met de klankschalen!  Ik voelde me na afloop heel ontspannen en blij, had zin om te huppelen! Vooraf voelde ik een soort van knoopje bij m'n 3e chakra, tijdens de sessie voelde ik daar veel beweging en de volgende dag was het gevoel weg, het voelde veel ruimer"


Embrace your Inner Light