Holistische Therapie


Holisme (Holos in het Grieks)  houdt in dat ik naar jou kijk als geheel; je lichaam, je geest, je emoties en je ziel. Al deze niveaus zijn niet alleen met elkaar verbonden, maar beïnvloeden elkaar en vormen samen een uniek individu: JIJ

Wanneer er een onbalans (symptoom) ontstaat op mentaal, emotioneel, energetisch en/of (voornamelijk) fysiek niveau, geeft dit aan dat er iets in jou al een tijdje uit balans is. En wanneer er één van bovenstaande niveaus niet in harmonie is, heeft dat weer effect op de andere niveaus. 

Symptoombestrijding is dan nooit de oplossing op lange termijn, maar de zoektocht naar de kern van de disharmonie in je lichaam geeft hier echter wel de mogelijkheid voor.  

Wie ben je werkelijk? Waar kom je vandaan? Wat heb je meegemaakt en hoe resulteert dit in hoe je naar jezelf en hoe je naar de wereld kijkt? Wat voor effect heeft dit op jouw zenuwstelsel, immuunsysteem, gedachtegang en je emoties?

 

Als gediplomeerd Holistisch Therapeut zijn er verschillende technieken waar ik je mee kan ondersteunen, zodat we samen op zoek gaan naar de kern van de disharmonie in je lichaam op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Zo kijken we bijvoorbeeld naar welke gewoontes en patronen je (te)veel energie kosten, maar ook waar je juist energie van krijgt. Welke emoties durf je te uiten en welke onderdruk je? Wat zijn je fysieke klachten en wanneer zijn deze ontstaan? Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je lichaam en is je lichaam je beste raadgever, maar durf je ook echt naar je lichaam te luisteren? Samen gaan we de puzzelstukjes bij elkaar leggen en geef ik je tips en tools mee, zodat je zelf aan de slag kan om weer terug te komen bij je mooie zelf

 

Welke methodieken kunnen er o.a. worden gebruikt?

 • Reiki
 • EFT (Emotional Freedom Technique)
 • Chakra & Aura Healing
 • Systemisch werk
 • Edelstenen & Kristallen
 • Visualisaties en begeleide meditaties
 • Innerlijk kind 
 • Loslaat methodieken

 

Hoe verloopt een Holistische sessie/traject?

Zodra we samen jouw Holistische reis gaan starten, zullen we eerst met elkaar kennis maken. Op deze manier kan ik goed invoelen wat er speelt en bespreken we samen waar de behoefte ligt. We zullen aan het eind van elke sessie overleggen waar we de volgende sessie mee aan de slag gaan, maar mijn uitgangspunt is dat jij je ten alle tijde veilig voelt. 

Graag begeleid ik jou op je innerlijke reis, zodat jij weer terug in harmonie kunt komen met jezelf.  

Heleen ~ "Er is weer een laagje losgekomen, waardoor ik letterlijk meer lucht ervaar"Investering Holistic Journey:

 • Holistic Light (90min*): €95,-
 • Holistic Soul (4 sessies ~ 90min*): €365,-
 • Holistic Intensive Journey (6 sessies ~ 90min*): €550,-

* incl voor- en nagesprek

* sessies alleen overdagEmbrace your Inner light