Holistische Klanktherapie


Holisme, afgeleid van het Griekse woord "holos", omvat je lichaam, gedachten, emoties en kern. Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden en vormen samen jou als individu.

 

Wanneer er een onbalans ontstaat op mentaal, emotioneel, energetisch en/of fysiek niveau, geeft dit aan dat er iets uit balans is in jou. Als één van deze niveaus niet in balans is, heeft dit invloed op de andere niveaus, vergelijkbaar met een domino-effect.

 

In plaats van het symptoom te onderdrukken of te bestrijden, is het belangrijk om de kern van de disbalans te vinden. Ik help je graag op weg om deze kern te ontdekken en te herstellen.

Hoe werkt een Holistische klanktherapie sessie?

Tijdens een sessie combineer ik Energetische klanktherapie met mijn werk als Holistisch Therapeut & Coach om je volledig intuïtief te ondersteunen. Ik stem af op jouw specifieke klachten en symptomen en afhankelijk van wat jij nodig hebt, maak ik gebruik van instrumenten zoals klankschalen, stemvorken en drums. Door de twee vormen van therapie met elkaar te combineren en verschillende methodieken toe te passen, onderzoeken we samen de disbalans in je lichaam, gewoontes en patronen die je energie kosten of juist geven en de emoties die je uit of onderdrukt.

 

We zoeken naar de oorsprong van je fysieke klachten en leggen de puzzelstukjes bij elkaar. Na een behandeling voel je je over het algemeen energiek en diep ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. Soms kan het gebeuren dat na het loslaten van spanning in het lichaam de ware oorzaak van de klacht naar boven komt, waar vervolgens aan gewerkt kan worden. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen lichaam en het is je beste raadgever. Ik geef je tips en tools om zelf aan de slag te gaan en weer in balans te komen met jezelf.

Wordt er altijd gebruik gemaakt van instrumenten?

Ik stem af op jouw unieke klachten en behoeften en pas mijn aanpak daarop aan. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kunnen instrumenten zoals klankschalen, stemvorken en drums een rol spelen. Maar mijn benadering gaat verder dan alleen klanktherapie. Samen onderzoeken we de disbalans in je lichaam, patronen die je energie beïnvloeden en de emoties die je uit of onderdrukt, met een combinatie van verschillende methoden en technieken.

Wat zijn de effecten van Holistische klanktherapie?

Deze vorm van therapie verschilt per persoon en kan verschillende effecten hebben, maar over het algemeen heeft de aanpak een diepe werking op lichaam en geest. Niet alleen heeft het een rustgevend effect, maar het kan ook een diepe transformatie teweegbrengen.

 

Enkele andere voordelen:

  • Herstelt de verbinding met je eigen gevoelens en emoties
  • Stimuleert en versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam
  • Bevordert zowel fysieke als mentale ontspanning
  • Brengt je energieniveau weer in balans

Je kunt natuurlijk een enkele sessie boeken, maar over het algemeen is het aan te raden om meerdere sessies te ondergaan voor een optimaal resultaat. Mocht je daarvoor kiezen, dan zullen we eerst met elkaar kennismaken. Zo kan ik goed aanvoelen wat er speelt en bespreken we samen waar jouw behoeften liggen. Aan het einde van elke sessie zullen we overleggen wat het beste is om in de volgende sessie aan te pakken.


Heleen ~

"Er is weer een laagje losgekomen, waardoor ik letterlijk meer lucht ervaar"Matthijs

"Per sessie gebruikte Trisha verschillende methodes waarbij er bij mij elke keer een andere gevoelige snaar werd geraakt. Dit heeft bij mij zo ontzettend veel los gemaakt en blokkades doen verhelpen"


Investering Holistische Klanktherapie:

  • Holistic Light: €111,-
  • Holistic Soul Journey (4x): €420,-
  • Holistic Intensive Journey (6x): €640,-

 

Goed om te weten:

  • sessies zijn alleen overdag
  • elke sessie duurt 1,5 uur en is inclusief een voor- en nagesprek
  • bij annulering binnen 24u worden de volledige kosten in rekening gebracht

REVIEWS

Heleen - "Mijn bezoek bij Trisha was weer magisch. We hebben eerst samen speurwerk gedaan in mijn familiesysteem. Heel mooi hoe Trisha mij begeleid heeft in het vinden van antwoorden en nieuwe inzichten. Na een prachtig gesprek en met behulp van haar klankschalen en Reiki handen is er weer een laagje losgekomen, waardoor ik letterlijk meer lucht ervaar"


Matthijs - "Ik heb een aantal behandelingen bij Trisha gehad (de Holistic Soul Journey). Per sessie gebruikte Trisha verschillende methodes waarbij er bij mij elke keer een andere gevoelige snaar werd geraakt. Dit heeft bij mij zo ontzettend veel los gemaakt en blokkades doen verhelpen. Bij 1 van de behandelingen deed Trisha een Sound Healing met de drum, dit was zo'n super mooie ervaring en heeft zoveel bij mij losgemaakt, dit heeft betreft het verhelpen van blokkades nog een aantal dagen doorgewerkt bij mij. Kortom, ik zou iedereen aanraden een behandeling te boeken bij Trisha. Een warm en hartelijk welkom en een fijne ruimte, dus ik voelde mij ook meteen thuis om met mezelf aan de slag te gaan"


Marieke"Vanaf moment één dat ik jou leerde kennen voelde ik dat er vertrouwen en warmte was. Ik durfde vanuit het niets in mijn eerste sessie een geheim op tafel te leggen, wat nog niemand van mij wist. Van daaruit is er een prachtig traject ontstaan waarin ik mij veilig en gesteund voelde. Waarin spiegels voorgehouden werden en voorbij mijn ego mocht gaan. Een sessie voelde elke keer weer als een reis van twee weken, waarin ik ergens tussen het Universum en Aarde zweefde, zo fijn en tegelijkertijd bizar. Ik mocht laagjes pellen, vanuit zachtheid en liefde. Je bent een prachtig mens en ben dankbaar voor jouw licht dat in mijn leven schijnt 🧡"


Embrace your Inner light